DMD kas hastası Eymen'e büyük destek: 12 milyon tl toplandı

DMD kas hastası Eymen'e büyük destek: 12 milyon tl toplandı

DMD hastası Eymen Özdoğan'ın tedavisine katkı sağlamak için düzenlenen yardım gecesi, kentin birçok noktasından gelen yoğun katılımla gerçekleştirildi.

13 Kasım Perşembe günü Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenen dayanışma gecesinde, Eymen'in tedavisi için yaklaşık 12 Milyon Türk Lirası bağış toplandı. Onur Gülen'in sunuculuğunu üstlendiği anlamlı gecede, Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, bağış kampanyasına bizzat öncülük etti. İki başkan, gece boyunca sahneden yürüttükleri kampanya ile gelen bağışları kabul etti ve toplanan miktarı anlık olarak kamuoyuyla paylaştı. Geceye ayrıca belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, çok sayıda gönüllü ve hayırsever katıldı. Yardım gecesi, Muğla'nın dört bir yanındaki belediye başkanlarından personele, siyasi partilerden muhtarlara, spor kulüplerinden vakıflara ve iş insanlarına kadar toplumun her kesimini seferber etti.

aw579660-03.jpg

Yaklaşık 5 saat süren ve gece yarısına kadar devam eden yardım kampanyası, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Eymen'in destek hesabı ve Bodrum Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Hem salondaki katılımcılar hem de canlı yayını takip edenler bağışlarıyla Eymen'e umut oldu.

aw579660-04.jpg

aw579660-07.jpg

aw579660-02.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.