Geri dönüşüm tesisinde patlama: 2 yaralı

Geri dönüşüm tesisinde patlama: 2 yaralı

Afyonkarahisar'da katı atık geri dönüşüm tesisinde henüz nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralanırken, tesiste büyük maddi hasar oluştu.

Olay, kent merkezi Veysel Karani Mahallesi’nde Afyonkarahisar Belediyesine bağlı olarak hizmet veren katı atık bertaraf tesisinde meydana geldi. Tesiste metan gazının işlenip depolandığı alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı.

geri-donusum-tesisinde-patlama-2-yarali.jpg

Olayda tesis çalışanı 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Patlamanın ardından bölgeye itfaiye ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Yangının çıkmadığı olayda gazın depolandığı alanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.