İş hanında yangın paniği: Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı

İş hanında yangın paniği: Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı

İzmir'in Bornova ilçesindeki 7 katlı bir iş hanında çıkan yangın kısa süreli paniğe yol açtı. Alevler hızla kontrol altına alınırken, binada mahsur kalan 12 kişi itfaiye ekipleri tarafından güvenli şekilde tahliye edildi.

İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir iş hanının 2. katında, saat 15.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine 12 araç ve personel ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, binada yaptıkları incelemede iş hanının çeşitli katlarında 12 vatandaşın mahsur kaldığını belirledi.

aw596883-01.jpg

Bir yandan arama–kurtarma, diğer yandan söndürme çalışmaları yürüten ekipler yoğun çaba sonucu vatandaşları bulundukları yerden güvenli şekilde tahliye etti. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık 12 dakika içinde kontrol altına alındı. Olayda yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

aw596883-03.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.