Parkta 2 yaşındaki çocuğa bıçakla saldıran şüpheli tutuklandı

Parkta 2 yaşındaki çocuğa bıçakla saldıran şüpheli tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir parkta oyun oynayan 2 yaşındaki S.E.'yi boğazından bıçakla yaralayan ve başka bir çocuğa daha saldırı girişiminde bulunduğu belirlenen madde bağımlısı şüpheli A.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 4263 Sokak'ta bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, parkta oyun oynayan 2 yaşındaki S.E., madde etkisinde olduğu öne sürülen A.B.'nin (30) bıçaklı saldırısına uğradı. Şüpheli, elindeki bıçakla çocuğu boğazından yaraladı. Saldırının ardından zanlı olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleyi yapılan küçük çocuk daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan S.E., bugün taburcu edilerek ailesiyle birlikte evine gönderildi.

Suç aletiyle yakalandı

Kaçan zanlıyı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları inceleyen polis ekipleri şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti. Şüpheli A.B., evine düzenlenen operasyonla suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının aynı gün başka bir kız çocuğuna daha saldırı girişiminde bulunduğu, çocuğun kaçarak kurtulduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw675926-03.jpg

Öte yandan, şüpheli şahsın olay yerine giderken ve olaydan sonra kaçarken sendeleyerek yürüdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.