Türsab Başkanı Ulusoy, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Türsab Başkanı Ulusoy, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy, "Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde hem itibar hem de ülkenin huzuru açısından siyasetçiler üzerine düşeni yaparlar diye d...

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy, "Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde hem itibar hem de ülkenin huzuru açısından siyasetçiler üzerine düşeni yaparlar diye düşünüyorum” dedi.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Didim Bölge Yürütme Kurulunun organize ettiği toplantıda, seyahat acenteleri temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy’ın yanı sıra TÜRSAB Didim BYK Başkanı Tayyar Cengiz, TÜRSAB Didim BYK Genel sekreteri Hikmet Atilla ile seyahat acenteleri müdürleri ile temsilcileri katıldı.

TÜRSAB Didim BYK Başkanı Tayyar Cengiz, açılış konuşmasında 1995’te TÜRSAB’ın Kuşadası’ndaki BYK üyeliğine seçildiğinde Didim’de de bunun olabilme hayalini kurduğunu belirterek, “Yaklaşık 20 yıl sonra Didim’de bunu kurduk. Ben sizlere bu noktada teşekkür ediyorum. TÜRSAB Başkanı olarak bize verdiğiniz cesaret ve destek önemli, daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

“SİYASETÇİLER ÜZERİNE DÜŞENİ YAPARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Genel seçim sonuçlarına değinerek konuşmasına başlayan TÜRSAB Genel Başkanı Ulusoy, “Seçimden çıktık. Vatandaş şunun talimatını verdi oturun anlaşın biz halk olarak anlaştık sizde siyasetçi olarak anlaşın. Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde hem itibar hem de ülkenin huzuru açısından siyasetçiler üzerine düşeni yaparlar diye düşünüyorum. Artık onlarda ne söyleyeceklerini değil ne söylemeyeceklerini hesap etsinler. Vatandaş mesajı vermiştir, bu mesajın iyi alınması lazım. Demokrasi ve siyaset uzlaşma sanatıdır. Bizimde yurt dışında iş yapabilmemiz için istikrarın ve hükümetin acilen kurulması lazım. O bakımdan ben seyahat acentesi arkadaşlarımın mahallesinde, evinde, apartmanında kavgasız gürültüsüz ki biz bunu TÜRSAB’ta başardık, ne dinsel konuları ne etnik düşünceleri, ne siyaseti ne de sportif faaliyetleri sen şunu tutuyorsun demeden herkesi kucaklayan bir anlayışı sergiledik” dedi.

“ALMAN SEYAHAT ACENTELERİ BİRLİĞİ TOPLANTISI KUŞADASI’NDA OLACAK”

Alman Seyahat Acenteleri Birliği toplantısının Kuşadası’nda yapılacağını ifade eden Ulusoy, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bugün web sayfamızda gördüğünü gibi Antalya talipti, İstanbul talip oldu, yurt dışında Hindistan, Dominik, Meksika talip oldu ama 2 bin 500’e yakın karar verici Alman Seyahat Acenteleri temsilcilerinin birliğinin toplantıları TÜRSAB’ın uzun uğraşları sonucunda iyi mücadele sonrasında gerek Almanya’da gerek se Türkiye’de çok iyi hazırlandı ve Pazartesi günü DLV yönetim kurulu da Efes Kongre Merkezi Kuşadası olarak ve Ege olarak çıktı. Bu 2500 misafirimiz son 15 yıldaki değişiklikleri, turizmdeki atılımları, turizmdeki gelişmeyi yapılaşmayı yanlışları doğruları konuşacağımız çevre dahil olmak üzere yapacağımız tüm konuşmalar bu bölgede yapılacak. Kuşadası’nda 15 günde bir Anadolu Ateşinin gösterisi yapılacak. Bir tanesi de Milet’te yapmayı düşündüğümüz, olur mu, bana göre olur. Fiziki imkan varsa kişi bazında 5 bin kişi ideal. Buradaki amacımız hem kültürel faaliyetlere ortak olunması, hem seyahat acentelerinin kar etmesidir. Gişe fiyatları 100 TL, acente alış fiyatları 70 TL olacak. Bu da TÜRSAB’ın ofislerinden dağıtımı yapılacak."

Toplantıda ayrıca soru-cevap kısmında seyahat acenteleri, yaşadıkları sıkıntıları dile getirip çözüm yolları aradı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.