Ülkücü Hareket yine hedef gösterildi... Algıları boşa çıktı!

Ülkücü Hareket yine hedef gösterildi... Algıları boşa çıktı!

Ülkücü Hareket, dün CHP'nin yayın organları tarafından alçakça bir saldırıya maruz kaldı. Aydın Ülkü Ocakları'nı hedef alan "yalan haberin" asılsız olduğu ortaya çıktı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Aydın' da CHP'nin yayın organları tarafından servis edilen " Ülkü Ocakları, CHP'li Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş'a vur emri verdi" haberinin asılsız olduğu ortaya çıktı. Her defasında ülkücü camiayı hedef alan CHP'nin istenmeyen adamları, gündeme gelmek için her yolu deniyor.

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, iftiralara çok sert cevap vererek, ülkücü hareket üzerinden kimsenin prim yapmasına müsade etmeyeceklerini söyledi. Barış Altıntaş'a "Vur emri" verilmesinin algı yönetimine dayalı alçak bir saldırı olduğunu ifade eden Şan, Aydın Ülkü Ocakları' na atılan bu iftiranın yasal yollardan hesabının sorulacağını belirtti.

ALTINTAŞ, MEVKİ VE MAKAM PEŞİNDE

Şan, açıklamasında şunları kaydetti:"CHP'nin kendi yayın organlarına yaptırdığı habere göre ''ismini de haberden öğrendiğimiz'' Barış Altıntaş'a vur emri verdiğimiz yönünde yapılan tamamen algı yönetimine dayalı alçak, yalan haberi kızgınlıkla okuduk. Barış Altıntaş denilen şahıs, Aydın Ülkü Ocakları üzerinden prim yapma çabası içinde, ucuz kahramanlık peşinde, bulunduğu yeri beğenmemiş olacak ki  bulunduğu yerden daha yüksek mevki, makam derdindedir."

EMNİYETLE KARŞI KARŞIYA GETİRİLMEYE ÇALIŞILDI

Aydın Ülkü Ocakları'nın devletin güvenlik güçleriyle karşı karşıya getirilmeye çalışılmasının da hainlik olduğunu ifade eden Tayfun Şan, sözlerini şöyle sürdürdü;" Devletimizin savcılarını şehit eden terör örgütlerine övgüler düzen, polisleri yatağında uyurken şehit eden, polislerin çocuklarını bile bombalı saldırılar da katleden, astsubayları ve subayları eşlerinin gözünün önünde kahpece öldüren, terör örgütünün uzantısı partiyle kolkola yürüyen kamuoyunun gözü önünde CHP'dir. Aynı CHP ve Barış Altıntaş denilen bu şahıs, CHP'nin kendi yayın organlarına yaptırdığı  haberde, düzmece, yalan, namus ve şereften yoksun iddialarla; Aydın Ülkü Ocakları'na bizim kutsal saydığımız devlet kurumlarıyla, karşı karşıya getirme çabası alçaklığına girişmişlerdir. Fakat bu alçak iddialar yer aldığı haberden anlaşıldığı üzere ciddiye alınmamış olacak ki  Emniyet Müdürümüzle hemşehrilik bağları gündeme getirilmeye çalışılmıştır."

İFTİRALARA MEŞRU MÜCADELE

Barış Altıntaş'ın namus ve şereften yoksun bu iddialarla Aydın Ülkü Ocakları'nı susturup, sindirtemeyeceğini ifade eden Şan, "Barış Altıntaş ve avanelerinin zekaları Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk devleti olduğunu kavrayamamışlardır. Devlet iftirayla iş görmez, dedikodu duyumlarla hareket etmez.Barış Altıntaş bu namus ve şereften yoksun iddialarla Aydın Ülkü Ocakları'nı kolayca susturacak, sindirecek sanıyorsa yanılıyor. Ülkü Ocakları geri adım atmaz, hainden, alçaktan yalancıdan korkmaz, düşmandan aman dilemez, bulunduğu yeri terk etmez. Devletimiz ve Milletimizin yanından ayrılmaz. Şehitlerimize ihanet etmez, gazilerimizi gücendirmez.
Son sözümüz;
Barış Altıntaş denilen şahısla hakkımızdaki  iddiaları için meşru yollardan sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimse Meydanı boş sanmasın.Ülkü Ocakları'nı kalleş kelimesiyle yanyana koyan müptezeller! Herkes ayağını denk alsın." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum