Ulvi Yıldırımkaraman;"Tesadüf eseri buluşma"

Ulvi Yıldırımkaraman;"Tesadüf eseri buluşma"

Millet İttifakı Nazilli Belediye Meclis üyesi mesleğinden men edilen Belediye başkan yardımcısı Mert Öreroğlu hakkında konuştu.

Nazilli Belediyesi'nde mali işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mert Öreroğlu'nun üyesi olduğu Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı tarafından 6 ay görevden men edilmesini değerlendiren Millet İttifakı Meclis Üyesi Ulvi Yıldırımkaraman, mahkeme kararı gelmeden bir şey söylenilmesinin doğru olmayacağını söyledi. 
Yıldırımkaraman, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı arkadaşımızın bu olayı mahkemeye sevk edildi. Kayıtlı olduğu meslek odasının açıklama yapması, mahkeme kararı değildir. Mahkeme kararı gelmeden bir şey denmesi mümkün değil. Bu yaşanan olaylarla ilgili alınacak tedbirler tamamen Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'ın kendi tasarrufudur."
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün belediye ziyaretinden kendilerinin haberi olmadığını söyleyen Millet İttifakı Meclis Üyesi Ulvi Yıldırımkaraman, "Ziyaret sonrasında arkadaşlara sorduğumda, Sayın vekilin belediye ziyaretinin spontane geliştiğini söylediler. Bizim haberimiz yoktu fakat ziyaret esnasında orada bulunan meclis üyesi arkadaşlarımız tesadüf eseri Sayın vekille bir araya gelmiş" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.