Vali Çakacak Polis Adaylarıyla Karavanadan Yemek Yedi

Vali Çakacak Polis Adaylarıyla Karavanadan Yemek Yedi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Mersin Müdürlüğü’nde bir araya geldiği polis adaylarıyla karavanadan yemek yedi.Vali Çakacak, POMEM Mersin Müdürlüğü’nü ziyaret edere...

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Mersin Müdürlüğü’nde bir araya geldiği polis adaylarıyla karavanadan yemek yedi.

Vali Çakacak, POMEM Mersin Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, 14. dönem polis adaylarıyla buluştu. POMEM Müdürü Nesih Özmen, müdür yardımcıları ve idareciler tarafından karşılanan Çakacak, eğitim merkezinde incelemelerde bulunarak, eğitim alan polis adaylarıyla birlikte öğrenci yemekhanesinde karavanadan öğle yemeği yedi.

Ziyarette, POMEM Müdürü Özmen’den okul hakkında bilgi alan Çakacak, burada yaptığı açıklamada, polisin, toplumda huzur ve güvenin teminatı olduğunu söyledi. Demokratik toplumlarda polisin bir denge unsuru olarak insan haklarına bağlı bir şekilde görev yaptığını vurgulayan Çakacak, Mersin POMEM’de eğitim gören polis adaylarının da mesleğe girmesi ile daha genç ve dinamik bir teşkilat olacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.