Yüzü Olmayan Genç Kız Durumunu Kabullendi

Yüzü Olmayan Genç Kız Durumunu Kabullendi

Hindistan'da yaşayan genç kızın yüzüne bakan donup kalıyor. Doktorların ameliyat olması durumunda ölebileceğini söylemesi üzerine genç kız acı gerçeği kabullendi.

Hindistan'da yaşayan 21 yaşındaki Khadija Khatoon (Hatice Hatun), doktorların ameliyat olması durumunda ölebileceğini söylemesi üzerine alnından sarkan büyük miktarda deri yüzünü kaplamış şekilde hayatını sürdürüyor.

İKİ AYLIKKEN DURUMUN FARKINA VARDILAR

Khadija'nın ebeveynleri Rashid Mulla ve Amina Bibi başlangıçta kızlarının durumundan haberdar değilken ne zaman ki kızları gözünü açamaz olunca iki aylıkken durumun farkına vardılar. Doktorlar ellerinden bir şey gelmeyeceğini, yapılacak bir ameliyatın kızı öldürebileceğini söylediler. Kızın durumu, fazlalık deri büyüdükçe daha da kötüleşti.

"AİLEM TEK ARKADAŞIM"

Sağlık durumundan ötürü okula gidemeyen, hiç arkadaşı olmayan Khadija zaman geçip yetişkin bir insan olduktan sonra durumunu kabullendiğini belirten Hadija, "Ailem tek arkadaşım ve onları çok seviyorum. Yaşadığım durum bir mücadele değil, nasılsam öyle yaşıyorum." dedi.

Doktor Anirban Deep Banerjee, Khadija'nın yaşadığı durumun tümöre meyilli bir sağlık sorunu olduğundan şüphelenerek; "Suratının içinde ölümcül bir tümör olabilir. Eğer genç Khadija kabul ederse tümörün cinsini tespit etmek için birçok test uygulayabiliriz." diye açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.