Zorla masaj iddiası ortalığı karıştırdı!

Zorla masaj iddiası ortalığı karıştırdı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’te tesislerde yaşanan olayda Umutcan Gökdenir, elindeki su bardağıyla Rıfat Merzifonluoğlu’nun kafasına vurdu.

Olayın ardından Rıfat Merzifonluoğlu’nun boynuna, kulağına ve kafasına hastanede 7 dikiş atıldı. İddiaya göre Rıfat Merzifonluoğlu'nun, altyapı oyuncularını odasına çağırıp masaj yaptırdığı, gençlere köle, köpek gibi kelimeler kullandığı öğrenildi. Genç oyunculardan birisi masaj olayını gün yüzüne çıkardı. Gençlerin şikayeti üzerine Umutcan Gökdemir, odasına gittiği Rıfat ile tartıştı. Tartışma yemekhanede de sürdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Umutcan, elindeki su bardağını Rıfat'ın kafasında kırdı. Kafası kanlar içerisinde kalan Rıfat, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından Rıfat'ın boynuna, kulağına ve kafasına hastanede 7 dikiş atıldı.

UMUTCAN: SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Futbolcu Umutcan Gökdemir’de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Olaylar tabi ki de yoktan yere çıkmamıştır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Suçlamada bulunan eski takım oyuncusunun tesislerde yaşça küçük takım arkadaşlarıma bağırıp köpek gibi kötü cümleler kurarak hitap etmesi azarlaması, Türk örf ve adetlerine uymayan tutumlarda bulunup takımın ismini lekeleyici durumlara düşürecek çok kez şikayetler geldi. Hiçbir zaman adaletsizliğe ve haksızlığa karşı sessiz kalmadım, kalmam da" dedi.

”ÇANTAMI ALIP KAÇTIM”

Tedavisi sonrası Efeler Polis Karakolu'na giderek takım arkadaşı Umutcan'dan şikayetçi olan Rıfat Merzifonluoğlu, "Bir hafta önce altyapıda oynayan bir oyuncudan omzum ağrıdığı için bana masaj yapmasını istedim. Oda kendi isteğiyle yaptı. Kuşadasıspor maçı öncesi perşembe günü Umutcan Gökdemir, yanıma gelerek'Neden çocuklara zorla masaj yaptırıyorsun?' dedi. Ben de kendi isteğiyle masaj yaptığını söyledim. Umutcan bana saldırıp elindeki su bardağını kafamda parçaladı. O cam parçaları şah damarımı kesip beni öldürebilirdi. Ölümden döndüm. Umutcan'dan şikayetçi oldum. Yönetim, 'Hafta sonu kritik maçımız var. Bu olayı unutalım' diyerek olayın üstünü örtmeye çalıştı. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Yargı önünde hesap verecekler. Psikolojim bozuldu, futbolu bırakmayı bile düşünüyorum. Hastaneden taburcu olduktan sonra kulübe gelerek çantamı alarak adeta kaçtım. Bir çok oyuncuya zorla yönetim senet imzalatıyor. Bende senet imzalamak istemiyorumdur bu nedenle kentten kaçtım" diye konuştu.

”YAPTIĞI HOŞ BİRŞEY DEĞİL”

Kulüp 2. Başkanı Ali Örter "Zor bir ligde oynuyoruz. Rıfat Merzifonluoğlu, kulübümüzde bulunan genç futbolcuları odasına çağırıp zorla bana masaj yapın diye odalarından çağırdığı, gece yarısı genç futbolcuları uykularından uyandırdığı, masaj yaptırmak için tehdit ettiği ve hakaret ederek (köpek, köle vs.) gibi ithamlarda bulunarak genç futbolculara odasında bire bir masaja zorlamıştır. Kulübümüzün masörü 24 saat kulüpte kalmasına rağmen bu olaylar olmuştur. Genç futbolcuların bu durumu takımın büyük abileriyle paylaşmasından sonra futbolcumuz Umutcan Gökdemir, o esnada elinde içmekte olduğu çay bardağını sinirlenip duvara atması sonucu duvardan seken küçük cam parçasının Rıfat'a gelmesine sebep olmuştur. Rıfat Merzifonluoğlu bize ynalış yapmıştır. Yaptığı hoş bir şey değil, kulübümüzde de hiç alacağı yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.