Zorlu deplasmandan lider dönmek istiyor

Zorlu deplasmandan lider dönmek istiyor

Misli.com 3.Lig 9. hafta maçında yarın deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak olan lider Nazilli Belediyespor, bu zorlu mücadeleden kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

GÜNAY PABUŞÇU - Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, Pazar günü oynayacağı karşılaşma için bugün Ağrı’ya hareket ediyor.

9.Hafta karşılaşmasında deplasmanda Ağrı 1970 Spor’un konuğu olacak olan Naz Naz,  sezonun en uzak deplasmanı için hazırlıklarını tamamladı. Siyah beyazlılar, karayoluyla İzmir’e gidecek ve ardından hava yoluyla Ağrı’ya uçacak.

Maç öncesinde iyi bir takımla karşılaşacaklarını kaydeden teknik direktör Hasan Şermet, “Rakibimizin tecrübeli ve kaliteli ayakları var. Zor bir maç bekliyoruz. Lider gidip, lider dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Pazar günü Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’de başlayacak.

Zorlu mücadeleyi Ankara bölgesinden Klasman Hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.  Coşkun’un yardımcılıklarını ise Boran Turhan, Şükrü Mert ve Ceyhun Panba yapacak.

Öte yandan Nazilli Belediyespor ligde 16 puanla liderlik koltuğunda otururken, Ağrı 1970 Spor ise 7 puanla 13.sırada yer alıyor.

dsc_0043-780x470.jpgdsc_0081-780x470.jpgdsc_0074.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.