NTB’de zafer Nurettin Kırlıoğlu’nun
Nazilli Ticaret Borsası başkanlık seçimini, rakibi Birkan Şen'i geride bırakan Nurettin Kırlıoğlu kazandı.
Nazilli Ticaret Borsası üyeleri, yeni dönem başkanını belirlemek üzere sandık başına gitti. İki adayın yarıştığı seçimde, kurulan iki sandıkta toplam 358 üye oy kullandı.
Yapılan oy sayımı sonucunda, kullanılan oyların 9'u geçersiz sayılırken, geçerli 349 oyun 241'ini alan Nurettin Kırlıoğlu seçimin galibi oldu. Diğer aday Birkan Şen ise 108 oyda kaldı.

Sandıklardan çıkan sonuçlar
Seçimde kurulan 1 numaralı sandıkta 187 üye oy kullandı. Bu sandıktan Nurettin Kırlıoğlu'na 129, Birkan Şen'e 52 oy çıkarken, 6 oy geçersiz sayıldı.
2 numaralı sandıkta ise kullanılan 171 oyun 112'sini Nurettin Kırlıoğlu, 56'sını Birkan Şen aldı. Bu sandıkta da 3 oy geçersiz kabul edildi.
Sonuçların kesinleşmesinin ardından Kırlıoğlu tebrikleri kabul ederken, seçimin Nazilli ve bölge ekonomisine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.