MİNİK ZEYNEP HAYATA TUTUNAMADI

MİNİK ZEYNEP HAYATA TUTUNAMADI

Doğduğu günden bu yana siroz hastalığıyla mücadele eden Zeynep bebekten acı haber geldi.


HAVADİS HABER-Nazilli'de yaşayan Cemil ve Esra Ekim çiftinin 9 Aralık 2019 tarihinde bir kız bebekleri dünyaya geldi. Esnaf babasıyla kuaför annesinin Zeynep ismini verdiği bebek doğduğu günden itibaren sürekli hastalanmaya başladı. Vücudundaki sarılıkları bir türlü geçmeyen Zeynep bebeğin doğuştan siroz hastası olduğu öğrenildi. İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen çocuklarının hastalığını öğrenen Ekim çiftinin bebek sahibi olma mutluluğu kısa sürdü.

EVLADI İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

Tedavisine başlanan Zeynep bebeğe babasından karaciğer dokusu nakledilmesine karar verildi. Bir saniye bile düşünmeyen baba Cemil Ekim, çocuğu için İzmir Kent Hastanesi’nde ameliyat masasına yattı. 22 Nisan 2020 tarihinde Baba Cemil Ekim’den alınan karaciğer dokusu Zeynep’e nakledildi. Zeynep bebeğin henüz 4 aylık ve 5 kiloyken gerçekleştirilen nakil işlemi başarıyla sonuçlandı. Ameliyattan sonra sağlığına kavuşan Zeynep bebek taburcu edilerek Nazilli'ye evine döndü.


Nakilden sonra Nazilli’deki evine dönen Zeynep bebekten acı haber geldi. Bir anda fenalaşan Zeynep bebek Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Zeynep bebek doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

İKİ KEZ EVLAT ACISI YAŞADILAR

Öte yandan Esra ve Cemil Ekim çiftinin ikinci kez evlat acısı yaşadıkları öğrenildi. Hüseyin adını verdikleri ilk bebeklerini doğum sırasında kaybeden çift, bir kez daha aynı acıyla sarsıldı. Zeynep bebeğin ölümü herkesi derin bir hüzne boğdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum