Yozgat Gençlik Merkezinden Değerler Eğitimi Kursu

Yozgat Gençlik Merkezinden Değerler Eğitimi Kursu

Yozgat Gençlik Merkezi, okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların boş zamanlarını değerlendirmesi için Değerler Eğitim Kursu düzenliyor.Okulların tatil olmasıyla birlikte milli eğitim, gençlik m...

Yozgat Gençlik Merkezi, okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların boş zamanlarını değerlendirmesi için Değerler Eğitim Kursu düzenliyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte milli eğitim, gençlik merkezi ve sivil toplum kuruluşları tarafından ortaklaşa değerler eğitim kursu düzenliyor. Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Değerler Eğitim Kursu’nun Yozgat Halide Edip Kız Meslek Lisesinde düzenleneceğini belirterek, “15 Haziran’da başlayan kursumuzda öğrencilerimize Kuran’ı Kerim, siyer ve ahlak bilgileri eğitimi verilecek. Kurslarımız sabah saat 10:00-13:00 arasında sürecek. Öğleden sonra ise sosyal etkinlikler şeklinde devam edecek. Öğrencilerimize eski oyunlar, masa tenisi, dart, langırt, masa hokeyi satranç, kitap okuma gibi etkinliklerle öğrencilerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. Çocuklarını güvenli bir ortama bırakmak isteyen velilerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz” dedi.

13 Haziran itibariyle yaz kamplarının başlayacağına değinen Sapmaz, “12-15 yaş grubu öğrencilerimiz için deniz kampı, 18-22 yaş grubu öğrencilerimiz için ise doğa kampı düzenlenmektedir. Bu yıl kamplarımıza ilimizde 200 öğrencimiz katılacak. Kamplar, Antalya, Mersin, Osmaniye, Bolu, Kastamonu’da yapılacak. Ayrıca Diyanet İşler Başkanlığımız ile ortaklaşa düzenlenen Ramazan kampında ise 44 öğrencimiz Kırşehir’de kampa katılacak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.