PAZAR GÜNKÜ MAÇ BİR KABUSTU

Nazillispor Belediyespor, ligde oynadığı 4. Maçta Altay'a kendi sahasında 5-0 gibi farklı bir skorla yenilip hezimet yaşadı. 2. Lig'de Nazilli Belediyespor, kendi sahasında hiç bu kadar rakipleri karşısında aciz kalmamıştı. Her iki yarıda da Nazilli Belediyesporlu futbolcular oynayacakları futbolu unutup, rakiplerini sahada izlemek zorunda kaldılar. Sanırım Altaylı futbolculardan futbolun nasıl oynandığına dair çok şey öğrenmişlerdir.

Her şeyden önce Nazillli Belediyespor sahaya çıkarken isteksizdi. Maça iyi motive olamamıştı. İlk 25 dakikada kalesinde 3 gol gören siyah-beyazlılar, eğer boksör olsalardı çoktan abondene olup, ringi terk ederlerdi. Siyah-beyazlıların ilk yarıda gollük pozisyonları hiç yoktu. Rakip ceza alanına girdiklerinde benzini bitmiş araba gibi durdular, son hareketleri hiç yapamadılar.

Oynanan 4 lig maçında alınan 3 mağlubiyetin tesadüf ve şanssızlık olmadığı pazar günkü alınan sonuçla ortaya çıktı. Nazilli Belediyesporlu futbolcular sahada ne yaptığını bilmiyorlar. Takım oyununu hiç düşünmedikleri gibi, bireysel oyun çabaları da 2-3 rakip futbolcu arasında her seferinde durduruldu. Hele-hele gol yollarında ne çoğalmasını bildiler, ne de golü atacak güçleri kaldı.

Nazilli Belediyespor taraftarları ilk kez takımlarına bu kadar sabır gösterdiler. Nazilli Belediyespor hiçbir futbolcu Altaylı futbolcular karşısında istediklerini yapamadı. Fizik gücü fazla olan takım Altaydı. Özellikle Altay savunması Nazilli Belediyespor futbolcuların topla kalelerine dönmesine izin vermedi. Altaylı futbolcular kaptıkları toplarda çok hızlı Nazilli Belediyespor kalesine geldiler.

Bu atakların çoğunda gol atarak sahalarına döndüler. Özellikle maçın yıldızı Murat attığı 4’üncü golde topu kendi sahasından alıp 50-60 metrelik depardan sonra golü atması Nazilli Belediyespor ve Altay taraftarlarını ayakta alkışlattı.

Pazar günkü maç Nazilli Belediyespor için bir kabustu. Alınan bu hezimetin arkasından yönetimin acilen toplanıp taşların yerinden oynatacağını düşünüyorum. Nazilli Belediyespor bu anlayışla bu futbolla sadece kümede kalmaya oynar. Hedefi olamaz. Kümede kalmayı da başarır mı bunu hep beraber göreceğiz. Altaylı futbolcular için söylenecek iki sözüm. İsmi büyük Altaylı futbolcuların ortaya koydukları futbol ve aldıkları netice kulüplerinin adına yakıştı. Bu futbolcuları kutlamaktan başka hiçbir şey yapılmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.