M.Şevket ALTINAYAR

M.Şevket ALTINAYAR

‘KILINÇ KİMİ KANDIRIYOR?’

‘Milletvekili Ali Gültekin Kılınç kimi kandırıyor? Ortada Polis Okulu falan yok. Kılınç almış eline KİT projelerini, halkı kandırıyor”

Bu sözler AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi’ne ait..

İsminin açıklanmasını istemeyen AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi’nin telefonda yaptığı açıklamalar dudak uçuklatacak cinsten..

22.01.2015 Perşembe akşamı saat 20.20’de 8 dakika 38 saniye süren telefon görüşmesinde iddia edilenler sadece AK Parti’yi değil Nazilli’yi de yakından ilgilendiriyor.

İddialar yabana atılır gibi değil!

* * *

• ‘MUSTAFA ACAR KİM?’

AK Partili yönetici;

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Aydın İl Kongresi’ne katıldığı gün, kongrenin yapıldığı salonun dışında meydana gelen ve araya giren partililerin büyümesini engellediği tartışmaya açıklık getiriyor.

Belediye Meclis Üyesi Murat Akgün ile Mustafa Acar’ın, yönetim kurulu üyesi Ali Ertürk ile yaşadığı ve ‘yumruklaşmaya’ ramak kalan olayı özetliyor.

‘Oradaydım’ diyor ve ekliyor:

‘Olay büyümedi. Yumruklaşmaya falan da gitmedi. Ancak şunu söylüyorum. Mustafa Acar kim? Daha dün gelmiş partiye!’

Bitmedi..

* * *

• ‘DAVET ALINMAYAN YERE NOHUTÇU, ÇEKİRDEKÇİ GİDER!’

AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu’nun Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın programlarını ‘boykot’ meselesi ile devam ediyor açıklama..

“Gültekin Kılınç bizi yani yönetim kurulunu adam yerine koymuyorsa bizim kendisiyle ne işimiz olur? Arar, aratır ilçe başkanını, programı hakkında bilgi verir, davet eder biz de gerekeni yaparız. Davet alınmayan yere nohutçu, çekirdekçi gider!”

* * *

• ‘BİZİM ALLAH’TAN BAŞKA KİMSEYE EYVALLAHIMIZ YOK’

Bitmedi..

Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ı işaret ederek çarpıcı cümleler kurmaya devam ediyor..

“Bizim kimseyle bir derdimiz yok. Biz kimseyle kavga etmiyoruz. Savaşmıyoruz. Ancak bilinmesi gereken şeyler var. Sen ilçe genel kurulundan önce yanına 10-15 kişi alarak Ankara’ya gideceksin. Şu anda yönetimde olan bazı isimleri işaret ederek, ‘onlar yönetime girmesin’ diyeceksin. Sonra o isimler yönetime girince yönetimi yok sayacaksın. Olmaz. Bizim Allah’tan başka kimseye eyvallahımız yok. Biz bu partinin kurucu üyeleriyiz. İlçe başkanımız Buharkent teşkilatını kuran isimler arasında yer alıyor”

* * *

• ‘PARTİDE BAŞLAR AYAK, AYAKLAR BAŞ OLMUŞTU’

Açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın ‘Partide her şey benim. İlçe Başkanı da milletvekili de benim’ edasıyla çalıştığına dikkat çeken AK Partili yönetici, “Biz göreve geldiğimizde parti yerlerde sürünüyordu. Partide başlar ayak, ayaklar baş olmuştu. Kimseyle kavga etmeden, savaşmadan işimize bakıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

* * *

• ‘ORTADA POLİS OKULU FALAN YOK!’

AK Partili yöneticinin belki de uzun süre kamuoyunu meşgul edecek çarpıcı açıklamasını ise en sona bıraktım.

‘Milletvekili Ali Gültekin Kılınç kimi kandırıyor? Ortada Polis Okulu falan yok. Kılınç almış eline KİT projelerini, halkı kandırıyor”

Evet..

Doğru okudunuz..

AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyesi, partisinin Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın ‘Polis Okulu’ konusunda vatandaşı kandırdığını iddia ediyor.

Alışageldiğimiz bir durum değil yaşananlar!

Gerçek nedir?

Milletvekili Kılınç’ın açıkladığı gibi ‘Yeni Polis Okulu’nun inşaatına Haziran ayından itibaren mi başlanacak?

Yoksa..

AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyesinin iddiası mı doğru?

İsmini açıklamama koşuluyla AK Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyesinin açıklamasını sizlerle paylaştım.

Doğal olarak, Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’a cevap hakkı doğmuştur.

Önceki ve Sonraki Yazılar