3 -9 Mayıs Haftası Gökyüzü

Pazartesi günü güneş ile satürn arasındaki gergin görünüm kendinizi baskı altında ve kısıtlanmış hissetmenize sebep olabilir. Sosyal çevreniz ile ilgili ani gündemler ile değersizlik duygusu hissedeceğiniz, maddi manevi değer duygunuzu sorgulayacağınız bir gün.. Parasal konular, ev veya gayrimenkul alım satımı ile ilgili konular ve doğal felaketler gündemde olabilir.

Salı günü iletişim gezegeni Merkür ikizler burcuna geçiyor.

Merkür, güneşe en yakın gezegendir. Her burçta ortalama 15-20 gün kalır. 19 Nisan’dan bu yana boğa burcunda olan merkür ikizler burcuna geçiyor. Merkür boğada iken daha sabit fikirli, inatçı, değişmek istemeyen bir zihinle hareket ettik. Fakat merkürün ikizler seyahati bize zihinsel olarak daha değişken, bir anda birden fazla işi bir arada götürmek isteyen, hızlı, değişken bir bakış açısı getirecek. Özellikle 9-10-11-12 mayıs tarihlerinde merkürün ay düğümleriyle kavuşacak olması eğitim, öğretim, seyahatler konusunda yeni, kadersel gündemleri önümüze getirecektir. Bu süreçte merkürün satürn ile olumlu açısı yeni iş ve anlaşmalar, zihinsel birlik hali, eğitim- öğretim konularında yeni kararları gündeme getirecek. Önemli iş ve görüşmeler, otorite konumundaki insanlarla anlaşabilmek için gayet uygun bir süreç. 20-21-22-23 Mayıs tarihleri arasında internet veya telefonla gelen dolandırıcılıklara ve hırsızlık vakalarına dikkat etmemiz gerekiyor..

Çarşambe ve perşembe günü Venüs ile pluton arasındaki olumlu akış gerek ikili ilişkiler gerek parasal konular alanında önemli, güçlü değişim ve dönüşümlere işaret ediyor. Önemli kararlar ve kararlı adımlar için uygun günler.. Bu süreçte yapılan başlangıçlar uzun vadeli ve sağlam olacaktır.

Cuma günü öğlen saatlerinde ay koç burcuna geçecek. Cumartesi ve pazar günü de koç burcunda olacak. Düşünmeden ve dürtüsel hareket edebileceğimiz, fevri adımlar atabileceğimiz bir gün.. Her ne kadar yeni girişimler ve başlangıçlar konusunda heyecanlı hissetsek te ay balzamik fazda ilerlediği için yeni başlangıçlar için uygun değil..

Sevgiler

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: @astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar