21-27 Haziran haftası gökyüzü

Güneş yengeç burcuna geçiyor..

Pazartesi günü yaşam enerjimizin ifadesi olan güneş yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte duygular, annelik, ev ve yuva alanı ile ilgili konular gündemde olacak. Yengeç burcu fazlasıyla empat, hassas, duygusal bir burçtur dolayısıyla bu bir aylık süreçte aile gibi gördüğümüz, duygusal bağımızın olduğu insanlarla vakit geçirmek, ebeveynlerle veya çocuklarımızla ilgilenmek, kendi alanımızda iç dünyamızda kalmak çok iyi gelecektir.

Pazartesi ve salı günü venüs ve neptün arasındaki olumlu akış, manevi çalışmalar, bilinçaltı ve şifa çalışmaları için çok uygun bir zaman dilimine işaret ediyor. Duygusal hassasiyetimizin artacağı bir süreçte önemli kararlar vermekten çekinelim.

23 Haziran’da Merkür retrosu bitiyor..

Üç haftadır ikizler burcunda retro hareketini yapan Merkür, çarşamba günü düz hareketine geçiyor. Dolayısıyla iletişim, haberleşme, eğitim, ticaret ve teknolojik cihazlarla ilgili yaşadığımız aksaklıklar son buluyor. Çarşamba gününden itibaren yeni kararlar alabilir, daha önce düşündüğünüz, adım atamadığınız konularda harekete geçebilirsiniz.

24 Haziran’da oğlak burcunda dolunay yaşayacağız

Perşembe günü 21:39 civarında oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Dolunaylar güneş ve ayın karşı karşıya geldiği gökyüzü olaylarıdır ve astrolojik olarak baktığımızda açığa çıkan olayları ve tamamlanmayı temsil eder. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan bu dolunayın haritasında 6. Ve 12. Evler tetiklendiğinden, önümüzdeki iki haftalık süreçte sağlık, iş hayatı, evcil hayvanlarımızla ilgili bazı tamamlanmalar yaşayacağız. İş hayatı ile alakalı bazı kopuşlar yaşanabilir, sağlık problemleri, taşınmalar gündeme gelebilir. Bu süreçte evcil hayvanlarımızın sağlık kontrollerini yaptırmayı ihmal etmeyelim.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

İnstagram: astrobilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar