19 Aralık-25 Aralık Haftası

İkizler burcunda dolunay

19 Aralık pazar günü saat 07:35’te ikizler burcunda bir dolunay yaşadık.. Dolayısıyla bu haftaya dolunayın etkileriyle giriş yapıyoruz. Kova, aslan, terazi ve koç burçları için önümüzdeki 2 haftalık süreç adalet bekledikleri bir konuda hakedişlerin alınacağı bir süreç olacak.. Özellikle mahkemeler, ticaret, eğitim- öğretim ve yurtdışı ile alakalı konularda bir tamamlanma yaşayacaklar.. Boğa, akrep, yengeç ve oğlak burçları için bu dolunay beklenmeyen etkilerle geliyor. Parasal konularda beklenmedik kayıplar, sosyal çevreden gelen ve değersizlik duygusunu tetikleyecek sıkıntılı olaylar yaşanabilir. Bu süreçte ne öğrendiğimize bakmalı, dersimizi almalı ve önümüze bakmalıyız. Başak ve balık burçları için ise kandırılmalar, dolandırıcıklar gündemde olabilir, arkadaş çevresi ile ilgili bazı hayal kırıklıkları ve haksızlıklar yaşanabilir. Adaleti sağlamak için mücadale etmek zorunda kalabilirler. Kendilerini ‘günah keçisi’ gibi hissetmek yerine, gerçekler için savaşmalılar.

Haftanın gün gün genel enerjisi

Pazartesi günü: Sabah saatlerinde ay yengeç burcunda olacağı için, ailevi konular, yuva alanımız, ebeveynlerle veya çocuklarla alakalı beklenmedik sıkıntılar gündemde olabilir. Patronlarla ve alanında yetkili kişilerle çatışmamaya özen gösterelim. Duygusal anlamda zorlanacağımız bir gün.. Akşama doğru daha hassas, daha duygusal ve empat olacağız. Kırgınlıkların sonlanması adına bu zaman dilimini kullanabiliriz. Spiritüel ve manevi çalışmalar için de uygun bir zaman dilimi..

Salı günü: Salı günü yine yuva alanımız ve iş hayatımız arasında bazı kararsızlıklarımız olabilir. Yeni kararlar almak isteyeceğimiz, karar vermek isteyeceğimiz bir gün.. Parasal konularla alakalı beklenmedik güzel gelişmelerin ve rahatlatan gündemlerin olabileceği enerjiler var..

Çarşamba günü: Ay aslan burcunda.. Özgüvenli ve hareketli bir gün. Cesaret gerektiren konulara adım atmak için uygun enerjiler var, fakat ego ve kibirden uzak durmalıyız. Kendimizi ortaya koymak, onaylanmak, fikirlerimizi açıkça ifade etmek ve fikirlerimizi geniş kitlelere yaymak için istekli olacağız. Akşam saatlerinde aşırı adrenalinden kaynaklı tansiyon ve kalp sorunları tetiklenebilir.

Perşembe günü: Perşembe günü ay aslan burcunda.. Juno ve Merkür kavuşumu ile önümüzdeki iki günlük süreç cesaretli kararlar almamız için gayet uygun.. Görmezden geldiğimiz konuları da detaylıca düşündükten sonra adım atmamızda bir sakınca yok..

Cuma günü: Öğlene doğru ay başak burcuna geçiyor. Gün içerisinde sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatımızla ilgili gerginlikler, yakın çevremizle iletişim sorunları yaşanabilir. Öğlen saatlerinde parasal anlamda veya iş hayatımızla alakalı güzel gelişmeler yaşanabilir. Evcil hayvanların sağlığına dikkat edelim.

Cumartesi günü: Ay başak burcunda.. Sabah saatlerinde güne beklenmedik maddi ve güzel gündemlerle başlıyoruz. Gün içerisinde alacağımız mantıklı kararlar kazanç getirebilir. Öğlen saatlerinde kararsızlıklarımız tetiklenebilir fakat bugün alacağımız kararlar uzun vadeli etkisini sürdürecektir. Haftasonu hafif ve sağlıklı gıdalarla beslenmekte yarar var.

Pazar günü: Parasal anlamda güçlü etkilerin olduğu bir gün. Kendimizi güçlü ve kararlı hissedeceğiz. Bu durum iş hayatımızla alakalı gündemler için de geçerli.. Kimseyle bir şey paylaşmamaya özen gösterelim. Ağzımızdan çıkanlar daha sonra bize ummadığımız şekilde geri dönebilir.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar