Akrep Burcunda Yeni Ay

5 Kasım Cuma günü saat 00:14’te akrep burcunda bir yeni ay yaşadık.. Yeni aylar astrolojik olarak güneş ve ayın yanyana gelmesidir ve yeni başlangıçları temsil ederler. Akrep burcu borçlar, krediler, sigorta, miras, başkalarıyla ortak kaynaklarımız ve derin ve gizli konuları temsil eder. Önümüzdeki iki haftalık süreçte bu konular çerçevesinde yeni ve beklenmedik gündemler oluşabilir.

Yeni ay ile beraber haftanın genel enerjisine baktığımızda mars ve satürn arasındaki gerginlik bireysel hayatlarımıza kriz, kaos, manipilasyon, takıntılar, kıskançlık ve öfke patlaması olarak yansıyabilir. Özellikle dördüncü ev enerjisinde gerçekleşecek bu yeni ay, iç dünyamızı ve yuva alanımızı gerçek bir kaosa sürekleyecek, bu zamana kadar tutunduğumuz ne varsa elimizden kayıp gitmesine şahit olacağız ve küllerimizden, yepyeni bir enerjiyle başlangıçlar yapmak için de fırsatlar sunacaktır. Çünkü akrep burcu ‘küllerinden doğmak’  ile ilgilidir. Burada yaşadığımız olaylara nasıl tepki verdiğimiz, geleceğimizi belirgin şekilde şekillendirecektir. Özellikle 10-11-12 Kasım tarihlerine bu anlamda dikkat etmek gerekiyor.

Akrep yeni ayının burçlara göre etkisi

Koç ve yükselen koçlar

Önümüzdeki iki haftalık süreçte parasal konularla alakalı daha önce hesapta olmayan krizler yaşayabilirsiniz. Ani ameliyat gündemleri ve hastane harcamaları can sıkabilir. Boşanma, mal paylaşımı gibi konularda gerginlikler yaşanabilir. Bu süreçte ne kadar çok hırs yaparsanız o kadar kaybedersiniz.

Boğa ve yükselen boğalar

İkili ilişkiler, ortaklıklar veya evlilik alanında gerginlikler yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Ani ve marjinal kararlar almayın, dürtülerinizle hareket etmek bu süreçte kaybettirecektir. Miras, nafaka, sigorta, kredi ve borçlar konusu gündeminizde olabilir.

İkizler ve yükselen ikizler

Önümüzdeki iki haftalık süreçte psikolojik kökenli sağlık problemleri tetiklenebilir, hastane masraflarınız artabilir. İş yeriniz veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklemediğiniz gündemler can sıkabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen yengeçler

Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz arasında gerginlik yaşayacağınız bir süreçtesiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili sorunlar biraz yıpratıcı olabilir. Sosyal çevrenizle alakalı beklemediğiniz olaylar, kendinizi değersiz hissetmenize sebep olabilir.

Aslan ve yükselen aslanlar

Bu yeni ay özellikle sizi etkileyecek. Büyük bir değişim ve dönüşüm enerjisi içerisindesiniz. Ailevi konular veya kariyerinizle alakalı ani gündemler sabrınızı sınayacak cinsten.. Bu süreçte biraz vazgeçebilmeyi öğrenmek, akışına bırakmak hayrınıza olacaktır.

Başak ve yükselen başaklar

Eğitim hayatınız ile alakalı ani gelişmeler canınızı sıkabilir. Ticari hayatınızla alakalı parasal krizler gündemde olabilir. Emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Yaşanan herşeyin hayrınıza olduğunu bilmelisiniz. Akrabalarınız veya yakın çevrenizle alakalı kaos yaratacak gelişmeler, iletişim sorunları gündeminizde olabilir.

Terazi ve yükselen teraziler

İki haftalık süreçte parasal konularla alakalı ani ve can sıkıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık harcamaları gündeminizde olabilir. Kişisel kaynaklarınız ile ilgili biraz sabırlı olmanız gereken bir süreçtesiniz. Hırs yapmak, takıntı yapmak sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Akrep ve yükselen akrepler

İkili ilişkiler, ortaklıklar veya evlilik alanında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Takıntılı ve gergin olacağınız bir süreç. Bu süreçte öfkenizi kontrol etmelisiniz. Öfke ile hareket etmek bu süreçte kaybettirecektir. Miras, nafaka, sigorta, kredi ve borçlar konusu gündeminizde olabilir.

Yay ve yükselen yaylar

Önümüzdeki iki haftalık süreçte sağlık problemleriniz tetiklenebilir, hastane harcamaları artabilir. İş yeriniz veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklemediğiniz gündemler can sıkabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gereken bir süreç.

Oğlak ve yükselen oğlaklar

Sosyal çevreniz ile alakalı gerginlik yaşayacağınız bir süreçtesiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili sorunlar biraz yıpratıcı olabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik krizler yaşanabilir. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz, değer duygunuzu sorgulayacağınız bir süreçteniz. Para konusunda risk almayın.

Kova ve yükselen kovalar

Bu yeni ay özellikle sizi çok etkileyecek. Değişim ve dönüşüm enerjisi içerisindesiniz. Kariyer yaşamınızla alakalı ani gündemler sabrınızı sınayacak cinsten.. Ailevi konular, ebeveynlerle alakalı krizler gündemde olabilie. Bu süreçte biraz vazgeçebilmeyi öğrenmek, takılmamak, akışına bırakmak hayrınıza olacaktır.

Balık ve yükselen balık

Okul hayatınız ile alakalı ani gelişmeler canınızı sıkabilir. Ticari hayatınızla alakalı parasal krizler yaşanabilir. Emeklerinizin karşılığını alamadığınız için gergin ve depresif hissedebilirsiniz. Akrabalarınız veya yakın çevrenizle alakalı kaos yaratacak gelişmeler, sağlık sorunları, iletişim sorunları gündeminizde olabilir.

 

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar