26 Mayıs’ta yay burcunda ay tutulması

26 Mayıs Çarşamba günü yay burcunun 5.derecesinde bir ay tutulması olacak. Tutulma anında doğu ufkunda yükselen başak takımyıldızı önümüzdeki 6 aylık süreçte hem iş hayatı, hem de sağlık konularının zorlayıcı şekilde gündemimizde olacağını gösteriyor. İş hayatı ve sağlıkla ilgili konulardaki belirsizliklerin devam edeceğini, ayrıca eğitimle ilgili konuların da yine bu süreçten etkileneceği net bir şekilde söyleyebilirim.

Bireysel hayatlarımıza baktığımızda, ticari faaliyetlerle uğraşanlar varsa bu konuda bazı hayal kırıklıklarına ve belirsizliklere açık bir süreç. Özellikle trafik kazaları, uçak kazaları ve hastanelik olayları yine bu süreçte fazla fazla duyacağız. İletişim sıkıntıları, yanlış anlaşılmalar, aldatılmalar, yalan haberler, dolandırılmalar da yine gündemde olacak. Benim tavsiyem önümüzdeki 6 aylık süreçte karşınıza çıkan, ısrarla güven vermeye çalışan, zaaflarınızdan faydalanmaya çalışan insanlara çok çok dikkat edin.. Alkol ve ilaç zehirlenmeleri de yine gündememizde olacak.

(Bu analiz sadece yay burçları için değil, tutulmanın herkes için geçerli olan genel etkileridir)

Perşembe gününe kadar venüs neptünle sert bir açıda..

Venüs gezegeninin astrolojik anlamına baktığımızda aşkı, parayı, kadınları, ikili ilişkileri, evlilikleri ve ortaklıkları temsil eder. Tutulma anında yine bu açı etkili olacağından, asıl etkisini perşembeye kadar göreceğiz fakat, 6 aylık süreçte yine etkilerini hissedeceğiz. İkili ilişkilerde aldatmaya ve aldatılmaya çok açık bir gökyüzü var. Gözümüzde yücelttiğimiz, fazla fazla beklentiye girdiğimiz, idealize ettiğimiz, gereğinden fazla değer verdiğimiz ilişkiler gözümüzden düşebilir, hayal kırıklığı yaşatabilir. Hırsızlıklar, parasal kayıplar, dikkatsizlikten kaynaklı para kaybı bu süreçte dikkat etmemiz gereken durumlar..

Cuma, cumartesi ve Pazar gününün enerjisi

Haftasonu mars ve Neptün arasındaki olumlu akış ile manevi çalışmalar için uygun bir haftasonu bizi bekliyor. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımız için nefes egzersizleri, meditasyon, maneviyata yönelmek çok iyi gelecektir. Bu süreçte bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye, sağlıklı beslenmeye hafif gıdalarla beslenmeye dikkat edelim. Biraz enerjimiz düşük olabilir.

Sevgiler

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

 

Önceki ve Sonraki Yazılar