TERAZİ DOLUNAYI VE İLİŞKİLER

28 Mart Pazar günü saat 21:48 civarında terazi burcunun 8. derecesinde dolunay yaşadık. Dolunaylar güneş ve ayın karşı karşıya geldiği zaman dilimleridir ve duygusal anlamda gergin hissettiğimiz zamanlardır. 5-11 aksında yaşayacağımız bu dolunayın asıl konusu ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, çocuklar, aşk hayatı ve sosyal çevremiz olacak...

İlişkilerimizde dengeyi kurmak, nerede tepki gösterip nerede susacağımızı bilmek, sinirlerimize hakim olmak asıl konumuz..

Dolunay anında yükselen akrep burcu, parasal konuların, cinselliğin, ilişkilerde birbirini manipüle etme enerjisinin de gerginliklerin asıl sebebi olabileceğini gösteriyor. 5. Evdeki merkür neptün etkisi çocuklarla ve gençlerle ilgili sağlık konularında alacağımız olumsuz haberlere işaret ediyor. Ayrıca aldatmaların, aldatılmaların açığa çıkacağı bir dönem..

Burçlar üzerindeki etkilerine baktığımızda..

Yükselen Koç: İletişimde çok sert bir dil kullanmamaya özen gösterin. Kullandığınız sözcükler ilişkilerinizi kopma noktasına getirebilir. Yolculuklarda hız yapmamaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat edin..

Yükselen Boğa: Sağlık konuları veya iş hayatınızla ilgili gerginlikler, kararsızlıklar gündemde olabilir. Baş ağrısı, tansiyon, böbreklerle ilgili sorunlar tetiklenebilir. Sosyal çevrenizden bazı kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Parasal konular gündemde..

Yükselen İkizler: Sosyal çevreniz veya aşk hayatınızla ilgili gerginlikler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Günlük düzeninizi etkileyecek gündemler, taşınma, hastane konuları açığa çıkabilir.

Yükselen Yengeç: Aileniz ve işiniz arasında kalacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bu ikisi arasında dengeyi kurmakta biraz zorlanabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir süreç..

Yükselen Aslan: Eğitim hayatı, seyahatler, kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Trafikte çok dikkatli olmakta yarar var. Gergin ve stresli olabileceğiniz bir süreç..

Yükselen Başak: Parasal konularda gerginlikler veya ameliyatlık durumlar gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızı etkileyecek yeni iş teklifler alabilirsiniz. Hızlı karar vermemekte yarar var.

Yükselen terazi: Duygusal anlamda aldığınız yaralar ikili ilişkilerinizde karar aşamasına gelmenize sebep olabilir. Öfkeli insanlardan uzak durmaya çalışın. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Yükselen Akrep: Sağlığınıza ve gizli düşmanlara dikkat etmeniz gereken bir süreç. Bedensel yorgunluk, psikolojik sebepli rahatsızlıklar yaşam kalitenizi etkileyebilir. Taşınma konuları gündeme gelebilir.

Yükselen Yay: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla iletişimde duygusal anlamda yara alabilirsiniz. Ufak problemleri büyütmeyin. Sosyal çevrenizden bazı insanlarla gerginlikler gündeminizde olabilir.  

Yükselen Oğlak: Aile gibi gördüğünüz insanlarla bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bu zamana kadar bastırdığınız birçok konu su yüzüne çıkabilir. Patronlarınızla çatışmamaya özen gösterin.

Yükselen Kova: Sinir sisteminize dikkat etmeniniz gereken bir süreç. Eğitim hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar, seyahatler gündemde olabilir. Bu süreçte her konuda hızlı olmak düşmanınız olabilir.

Yükselen Balık: Parasal konuların gündemde olacağı bir süreç. Çok fazla para harcamak, parasal konularda hızlı verilen kararlar sonradan sıkıntı yaratabilir. Değer duygunuzu kendi iç dünyanızda bulmaya çalışın.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar