Haftanın Enerjisi

Venüs ikizler burcunda

Adaletin, eşitliğin, aşkın, ikili ilişkilerin ve parasal konuların timsali Venüs ikizler burcuna geçti. 2 Haziran’a kadar ikizler burcunda kalacak. İkizler burcundaki Venüs bu süreç içerisinde haritanızdaki konumuna göre hem parasal konularda hem de aşk hayatınızla ilgili konularda değişkenlik verecektir.

Bu süreçte kendinizi çok fazla flörtöz hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizden kişilerle, hatta yakın arkadaşlarınızla bile aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Birden fazla ilişkiye kapı aralama olasılığınız da yüksek bu süreçte.. Parasal konularda ise ticari faaliyetlerin hız kazanacağı bir sürece giriyoruz. Bu süreçte bol bol kısa seyahatlere çıkabilir, yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilir, bilgili insanlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Venüs ikizler için bilgi çok değerlidir, meraklıdır.  O yüzden bu süreçte merak duygumuz tetiklenecek, eğitim konularına karşı ilginiz artacaktır.

Jupiter balık burcunda..

Her yıl bir burç değiştiren jupiter balık burcuna geçti. 29 Temmuz’a kadar olan süreçte, iyimserlik, şans ve Tanrısal koruma hissedecedeğiz. Haritanızda balık burcu hangi evinizdeyse o konular çerçevesindeki olayların abartılı bir şekilde önünüze serildiğini, yaptığı açılarla paralel olarak ta şans veya şanssızlıkların, mahkemelik olayların gündeme geleceğini söyleyebilirim. Özellikle yengeç, akrep ve balık burçları için şanslı etkiler barındıran bu geçiş, ikizler, yay ve başak burçlarını biraz zorlayabilir..

Venüs ve Satürn etkileşimi..

Bu açı perşembe gününe kadar etkili olacak. Yeni anlaşmalar, ikili ilişkilerle alakalı çözümsel konuşmalar için çok uygun.. Ciddi ve kalıcı olmasını istediğimiz konular için adımlar atabilir, hatta alanında yetkili insanlarla görüşebiliriz, önemli iş ve görüşmeler için uygun bir süreç..

Güneş ile jupiter arasında gerginlik cuma-cumartesi ve pazar günü etkili olacak..

Balık burcuna geçen jupiter ile kare açıya girecek olan güneş haftasonuna doğru kararsızlıklar hissetmemize sebep olabilir. Net olmayan zihin hali, zihinsel bulanıklık, akıl karışıklığı, dikkatsizlikler, dalgınlıklar, yanlış anlaşılmalar ve yanlış kararlara açık bir süreç olacak. Bu süreçte bağımlılıklarımızda artış, hastalıkların yayılması, bedensel güçsüzlük, sinirsel gerginlik, sağlıkla ilgili konularda olumsuz haberler ve bazı şanssızlıklar can sıkabilir. Karar vermemiz gereken konuları bu süreçte erteleyelim, her duyduğumuza inanmayalım, çünkü hayal kırıklıklarına çok açık olacağız..

Sevgilerimle

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: @astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar