ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

Bu hafta Perşembe günü bir dolunay yaşayacağız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay, bireysel hayatlarımız üzerinde ortalama 2 hafta boyunca etkili olacak. Dolunaylar ayda 1 kez gerçekleşen ve yaşadığımız olayları ‘açığa çıkartma ve tamamlanma etkisine’ sürükleyen gökyüzü olaylarıdır. Burç burç yapılan yorumlar astrolojiyi gerçek amacından uzaklaştırdığı için, her hafta gökyüzünde gerçekleşen önemli olayları ve bunların hayatlarımız üzerindeki etkisini anlatacağım.

Perşembe günü gerçekleşecek dolunay özellikle aşk hayatı, çocuklar, sosyal çevre ve toplumsal konularla alakalı gündemleri önümüze getirecek. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte bu konularla alakalı hiç beklemediğimiz olaylara hazırlıklı olalım. Bu süreçte bilmemiz gereken en önemli nokta şu; bundan böyle takıldığımız, tutunduğumuz, bitmesi gereken ama bitiremediğimiz, başlaması gereken ama başlatamadığımız gündemlerden kaçamayacağız.. Bizi huzursuz eden ilişkilerin, iş hayatının ve artık bize olumlu anlamda hizmet etmeyen düşüncelerin uzaklaşmasına izin vermek, yeni başlangıçlara kapı aralamak önümüzdeki iki haftalık süreçte yapabileceğimiz en akıllıca davranış olur.

 

25-31 Ocak haftası gökyüzü

Pazartesi günü: Sabah saatlerinde yepyeni ve yaratıcı fikirlerle güne başlıyoruz. Oldukça meraklı, araştırmacı ve zihinsel olarak aktif olacağınız bir gün. Yakın çevrenizle vakit geçirmek, sosyalleşmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. İletişim trafiği ve ani parasal gündemler zihninizi yorabilir. Yeni başlangıçlar için motivasyonunuz güçlü olacak.

Salı günü: Evimizde zaman geçirmek, iç dünyanıza çekilmek için muhteşem zamanlar. Duygusal anlamda hassas, kırılgan ve gergin hissedebilirsiniz. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için veya işlerinizi büyütmek için desteksiz hissedebilir, ailenizden bazı kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında empati kurmak, insanları anlamaya çalışmak olumlu sonuç verecektir. Özellikle saat 23:00’den sonra kalbinizden güzel dilekler geçirin, pozitif düşünün, düşünceleriniz gerçekleşebilir.

Çarşamba: Özellikle sabah saatlerinde ruhunuzu dinlendirmek, meditasyon ve manevi çalışmalar için çok uygun.. Gün içerisinde yine duygularınız ve iç dünyanızla başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde biraz keyfiniz kaçabilir; aileniz veya kariyer hayatınızla ilgili gerginler, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda güçlü olmak zorunda hissedeceğiniz bir gün.

Perşembe: Bugün fazla özgüvenli hissedebilirsiniz. Kendinizi göstermek ve risk almak ihtiyacında olacaksınız. Ani kararlar, düşüncesizce hareketler, özgüven patlaması bugünün konusu. İki düşünüp bir konuşmakta yarar var. Gerginlik ve heyecandan kaynaklı baş ağrısı ve tansiyon problemleri tetiklenebilir. Uzun süredir düşünüp cesaret edemediğiniz başlangıçlar için uygun bir gün. Dolunayın etkisi ile para kazanmak veya ilişkilerle alakalı düşünceleriniz kökten değişime uğrayabilir.

Cuma: Bugün dolunay sabahına uyanıyoruz. Gün içerisinde yeni başlangıçlar, cesaretli girişimler gündemde. Fikirlerinizi hayata geçirmek, sergilemek, insanlara duyurmak isteyebilirsiniz; bunun için gayet uygun bir gün. Egosu yüksek ve kibirli insanlarla çok fazla tartışmamaya çalışın ve siz de kibirli tavırlarınızı kontrol etmeye çalışın.

Cumartesi: Gün içerisinde çok çalışmaktan veya çok düşünmekten dolayı başınızı kaşıyacak vaktiniz olamayabilir. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak adına başlangıç yapmak için güzel bir gün. Detay gerektiren tüm işlerinizi bugün ve yarın yapabilirsiniz. Ev temizlemek, sağlıklı beslenmek, evcil hayvanların sağlığı ile ilgilenmek bu hafta sonu çok yerinde olur. Bugün ve yarın sindirim sisteminiz hassaslaşabilir. Akşam saatlerinde olumlu parasal gelişmeler olabilir.

Pazar: Pazar günü sabah saatlerinde para, gayrimenkul veya iş hayatınızla alakalı konularda olumlu gündemler olabilir. Risk almadan, somut ve sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir gün. Yine bugün de ay başak burcunda olduğu için evimizle ilgilenmek, gereksiz eşyalardan kurtulmak, detay gerektiren işler için zaman ayırabilirsiniz.

 

Astrolog Bilge Aslı

Instagram: astrologbilgeasli

 

 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar