22-28 Mart Haftası Astrolojik Etkiler

22-28 Mart haftası astrolojik etkiler
Pazartesi gününe ayın yengeç burcundaki enerjisi ile uyanıyoruz. Gün içerisinde ev, yuva, aile konuları gündemde olacak. Çok fazla hassas ve duygusal hissedebileceğimiz bir gün dolayısıyla duygusal anlamda yara almaya karşı çok açık enerjiler var. Sabah saatlerinde ailesel konularla ilgili ani gündemler yaşanabilir. Gün içerisinde otorite figürü olan insanlarla çatışmamaya özen gösterelim. Kontrol edilemeyen öfke ve düşünmeden hareket etme enerjisi can sıkabilir.. Mars ve Satürn arasındaki olumlu akış her ne olursa olsun konuşarak, dinleyerek sorunların üstesinden gelebileceğimizi gösteriyor.

Salı günü yine ay yengeç burcunda olacak. Merkür ve mars arasındaki gergin açı iletişimde savunmacı bir dil kullanmamızı tetikleyebilir. Bugün duyduğumuz her şeye inanmamalı ve ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz. Yakın çevremizle iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar veya hem kendimizi hem başkalarını kandırma enerjisi çok yüksek. Trafikte hız yapmamaya, alkol alımını abartmamaya dikkat edelim.

Çarşamba ve Perşembe günü ay aslan burcunda.. Çarşamba günü sabah saatlerinde heyecanlı, aktif bir enerji var. Çok cesaretli, özgüvenli hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ani gündemler gerginlik yaratabilir. Parasal konular veya değer duygumuzu sorgulayacağımız gelişmeler yaşabiliriz. Göz önünde olmak, dikkat çekmek isteyeceğimiz iki gün bizi bekliyor olacak.. İlk görüşte aşk enerjisi hakim. Bencillikten, kibirden uzak durmakta yarar var.. Baş ağrısı ve tansiyon problemleri tetiklenebilir.
Cuma ve Cumartesi günü mars ve kuzey ay düğümü arasındaki kavuşum aktifleşiyor ve ay başak burcunda.. Araştırmalar yapmak, yazı yazmak, okumak, arkadaşlarımızla zaman geçirmek için güzel bir gün.. Bu iki gün enerjiler bizi yeni anlaşmalara götürebilir. Sağlık konusu ile ilgilenmek, bu konuda araştırmalar yapmak, evcil hayvanlarımızla ilgilenmek, temizlik ve detay gerektiren işler için bu iki günü kullanabilirsiniz. Ufak tefek dikkatsizler, besin zehirlenmeleri, dalgınlıklar, kazalar, kandırılma ve dolandırılmalara dikkat.. Ameliyat konuları gündeme gelebilir..

Pazar günü ay terazi burcunda olacak. Uyumlu, dengeli, adaletli olma ihtiyacında olacağız. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerde sinirlerimize hakim olalım. Strese bağlı baş ağrılarının tetikleneceği bir gün. Sevgi dilimiz biraz sert olabilir veya sinirli, gergin insanlarla karşılaşabiliriz. Nerede susacağımızı, nerede konuşacağımızı iyi analiz etmemiz gereken bir gün. İlişkilerde duygusal yaralanmalara çok açık bir gün.. Aklımızı kullanarak, eşitlik ve adalet duygusundan taviz vermeyerek sorunlara daha rahat çözüm bulabiliriz..

Venüs 14 Nisan’a kadar koç burcunda..
Sevginin, aşkın, paranın, evlilik ve ortaklıkların timsali venüs koç burcuna geçti ve 14 Nisan’a kadar burada kalacak. Venüs gibi sakin, rahatına düşkün, sanatın, uyumun, eşitliğin, adaletin simgesi olan bir gezegenin, agresif, düşünmeden hareket eden, risk almayı seven koç burcundaki seyahati aşk, sevgi ve parasal konularda hem hızlı kararlar vermemize hem de sevgi dilimizin biraz daha savunmacı ve agresif olmasına sebep olacak.

Bu süreçte özellikle ateş ve hava elementi burçlar yani koç, ikizler, aslan, yay ve kova burçları için hızlı başlayan aşkların, yeni para kazanma yöntemlerinin gündeme geleceğini söyleyebilirim. Terazi burcu için ise biraz gergin, iletişim sorunları, ilişkilerde agresyon ile geçen bir süreç olabilir. Yengeç ve oğlak burçları da yine bu süreçte bazı gerginlikler yaşayabilirler. Boğa, akrep, başak ve balıklar içinse beklenmedik ani konular gündeme gelebilir. Bunun olumlu mu olumsuz mu olduğu bireysel haritalardaki potansiyellere bağlıdır.

Bu süreçte hızlı ve dış görünüş odaklı başlayan ilişkilerin yine hızlı bir şekilde sonlanacağını söyleyebilirim. Özellikle 29 Mart ile 1 Nisan tarihleri arası gerek kariyer hayatımız, gerek aşk, gerek parasal konularda girişim yapmak için gayet uygun. Bu süreçte yeteri kadar özgüvenli olacağız fakat düşüncesizce yapılan hareketler hayal kırıklığına uğratabilir. Özellikle 7-14 Nisan tarihleri arasında yeni anlaşmalar, ortaklıklar, yıldırım aşkları, evlilik konuları gündeme gelebilir.

Astrolog Bilge Aslı
İnstagram: astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar