22 Şubat haftası gökyüzü

Bu haftanın en belirgin ve en güzel açısı mars ve pluton arasındaki olumlu akış.. Parasal anlamdaki korkularımıza sağlam çözümler bulabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Mars ve pluton bir araya geldiklerinde eylemlerimiz aracılığıyla yokluktan varlık yaratma ve eylemsel gücümüzü gerçekçi bir şekilde ortaya koyma kapasitemizi tetikleyeceğini söyleyebilirim. Merkür retrosunun da bitmesi ile birlikte artık eyleme geçme, hayallerimiz için adım atma zamanı..

Hayal kuralım, eyleme geçelim, fakat ayaklarımız yere sağlam bassın..

Güneşin balık burcuna geçmesi ile hayallerimiz reel hayatı unutturacak kadar gerçekdışı olabilir. Perşembe günü venüsün de balık burcuna geçmesi ile bu etki katlanarak artacaktır. Yaratıcılığımızın çok güçlü olacağı bir süreç.. Aynı zamanda duygusal, hassas, boş vermiş ve kırılgan da hissedebiliriz. Balık burcu enerjisi her zaman naif, hayalperest ve gerçeklerden kaçan bir yapıya sahiptir. Bu sürecin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak attığımız adımlarda gözü kapalı riskler almamaya özen göstermeliyiz.. Yaratıcılık, romantizm, sanatsal faaliyetler ve manevi çalışmalar için çok uygun bir süreç ve 22 Mart’a kadar bu etki devam edecek.. Bu süreçte alkol alımını abartmamaya özen gösterelim. Zehirlenmeler, vücut sıvıları ile sorunlar, ayaklar ve ayak bilekleri hassasiyeti, denizler, okyanuslar ile ilgili kaza haberleri, aldatılmalar, hayal kırıklıkları gündemde olabilir..

(Bu etkiler sadece balık burçları için değil, herkes için geçerli olabilecek etkilerdir. Doğduğumuz anın haritasında 12 burç birden var ve bizler tek bir burçtan oluşmuyoruz. Güneşin balık burcuna geçmesi haritanızda balık burcunun olduğu alanı tetikleyeceği için bu etkiler hepimiz için geçerli olabilecek genel etkilerdir. Tabi ki gökyüzü hareketlerinin sizin üzerinizdeki etkisini daha detaylı öğrenebilmek için bireysel danışmanlık almanız gerekir.)

27 Şubat’ta başak burcunda dolunay..

Bu dolunay özellikle aile ve kariyer hayatımızla alakalı konuları gündeme getiriyor. Uzun süredir zihnimizde dönüp duran, kararsızlık yaşadığımız meseleler için artık net olmaya zorlanacağımız bir süreç.. Dolunay haritasında yükselmekte olan ikizler burcu, özellikle duygusal kararlardan ziyade, mantıklı, araştırma yaparak, çevremizle fikir alışverişinde bulunarak karar vermemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusallığa kapılırsak gerçekleri görememe ihtimalimiz çok yüksek ve bu da ilerleyen süreçte hayal kırıklıklarını getirir. Burada olması gereken, tamamen rasyonel bir bakış açısıyla hareket ederek kalbimizin bizi götürdüğü alana yönelmek.. Kalp ve zihin arasında rasyonel bir orta yol bulmak.. Aslında bunu başarmak çok ta zor olmayacak çünkü dolunay anında güneşin yöneticisi ile ayın yöneticisi kavuşum yapılıyorlar. Her ne kadar içsel olarak kararsızlık ve korku enerjisi baskın gibi gözükse de, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda içsel ve dışsal anlamda bir karara ve bir bütünlüğe ulaşmış olacağız..

Sevgiyle kalın

Astrolog Bilge Aslı

Instagram: astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar