BALIK YENİAYI

Bugün balık burcunun 23. derecesinde bir yeniay yaşadık.. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte bu yeniayın etkisinde olacağız.

Bireysel hayatlarımıza baktığımızda çok duygusal ve hassas hissedebileceğimiz bir süreç başlıyor. Yeniay haritasında yükselen yengeç burcu özellikle ev, yuva alanı ve ailesel konulara vurgu yapıyor. Özellikle kadınlar veya çocuklarla ilgili konuların önümüzdeki 2 haftalık süreçte gündemde olacağını düşünüyorum. Empati kurmak, yardımlaşma, manevi konular ve spiritüel çalışmalar için de çok uygun bir süreç..

Bu süreçte internet veya telefonla gelen dolandırıcılıklara dikkat..
Balık yeniayı olanı biteni çok çabuk kabul edebileceğimiz fakat aynı zamanda çok çabuk kandırılabileceğimiz de bir süreç. Hayallerimiz o kadar sınırsız ve derin olabilir ki, bu durum gerçeği görmemizi zorlaştırabilir. Karar verme zamanı değil, iç dünyamıza dönme zamanı.. Bol bol su ile temas edin, deniz kenarına gidin, suyu izleyin.. Çok iyi gelecektir. Ayaklar ve ayak bileklerinize dikkat edin. Duygusal sebepli rahatsızlıklar gündemde olabilir. Zehirlenmeler, doğalgaz zehirlenmeleri veya ilaçların yan etkilerine dikkat edin. 

Kadına şiddet konusunda yeni gündemler olabilir..
Bu süreçte şiddet görmüş, feda edilmiş, ezilmiş, kendi iç dünyasına hapsedilmiş birçok kadının artık olanlara ‘dur’ diyebileceği, hem bireysel hayatlarında hem toplumsal anlamda haklı bir isyanı başlatabilecekleri bir süreç olabilir.. Görmezden geldiğimiz, sustuğumuz, gizlediğimiz veya bastırdığımız birçok gerçeklik bu süreçte su yüzüne çıkabilir. Ekonomik sorunlar, bu çerçevede yeni, kısıtlayıcı gündemler de bu sürecin bir parçası olabilirler..
16 Mart salı günü merkürün de balık burcuna geçmesi ile bu hassas süreç tetiklenecektir. Kararsızlık, zihinsel bulanıklık, kurban gibi hissetmek, bastırılmış öfkeleri açığa çıkartabilir. Zihinlerimizin çalışma kapasitesi bu süreçte biraz yavaşlayacağı için kararlarımızı sorgulamakta yarar var. Kendimize acıma duygusuyla attığımız fevri adımlar hayal kırıklıklarına sebep olabilir.. Ezilenin yanında olarak, ihtiyacı olanlara yardım eli uzatarak içsel yaralarımızı şifalandırabiliriz..

Sevgilerimle.. 
Astrolog Bilge Aslı
İnstagram: astrologbilgeasli

whatsapp-image-2021-03-13-at-14-31-23.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar