HAREKETLİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Bu hafta mars ikizler burcuna geçti, 23 Nisan’a kadar bu geçişin etkisinde olacağız. Mars genel anlamıyla hareket, savaşma gücü ve agresyon gezegenidir. İkizler burcunda olduğu süre içerisinde eğitim, seyahatler, yoğun iletişim trafiği kaçınılmaz olacaktır.

Yükselen burçlar açısından etkilerine baktığımızda;
Koç burçları için eğitim, kısa seyahatler, yeni anlaşmalar, yakın çevreniz, akrabalar veya arkadaşlarınızla ilgili konuları gündeme getirecek. Bu süreçte İletişim diliniz çok fazla savunmacı olabilir, yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, çocuklarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Düşünmeden çıkılan seyahatler ve hız düşmanınız olabilir. Tüm bunların farkında olarak yavaşlamak, düşünerek konuşmak dikkat etmeniz gereken konular arasında.. Sinir sisteminize dikkat!

Boğa burçları için parasal konular gündemde.. Elinize para geçebilir veya kişisel haritanızdaki potansiyele bağlı olarak düşüncesizce para harcamak veya para kaybı gündemde olabilir. Bedensel yaralanmalara dikkat etmeniz gereken bir süreç, ani ameliyatlar gündeme gelebilir. Ticari faaliyetler için gayet uygun.. 

İkizler burcu için özellikle dış görünüş ve sağlık konuları gündeme gelebilir. Zihinsel olarak aktif, hareketli bir süreç sizi bekliyor. Yeni ortaklıklar, anlaşmalar hatta evlilik konuları gündemde olabilir. İkili ilişkilerde insanlarla çatışmamaya özen gösterelim.

Yengeç burçları için bilinçaltı çok aktif ve bol rüyalı bir süreç.. Spiritüel konularla alakalı yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz, kendi özünüzle iletişime geçmek için çok uygun zamanlar. Bilinçaltı biraz huzursuz olabilir. Özellikle ikili organlar ve akciğerlere dikkat. Gizli düşmanlıklar, hastanelik konular, psikolojik sorunlar gündemde olabilir.

Aslan burçları için sosyal çevrenizle bol bol vakit geçireceğiniz bir süreç. Sosyal çevrenizden birisiyle yaşayacağınız aşk gündemde olabilir. Arkadaş çevrenizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sıradışı, marjinal konularla ilgili eğitimler almak için çok uygun..

Başak burçları için kariyer konuları gündemde.. Uzun süredir vermeniz gereken kararı bu süreçte vermek için daha özgüvenli hissedeceksiniz. Yine bu alanda çok yorucu bir süreç sizi bekliyor. Ailevi konular da kariyer hayatıyla bağlantılı olarak gündeme gelecektir.

Terazi burçları için eğitimler, yurtdışı seyahatleri, hukuki konular gündemde olabilir. Uzaklara gitmek, gezmek isteyeceğiniz bir süreç. Bir mahkemeniz varsa sürecin hızlanacağını söyleyebilirim. Yabancı dil öğrenme, farklı kültürleri araştırma, denizaşırı ülkeleri gezme dürtüsü bu süreçte kontrol edilmez bir hal alabilir.

Akrep burçları için miras, nafaka, banka kredisi, borçlar gündemde olabilir. Özellikle libido artışı, cinsel çekim artabilir. Yine parasal konular veya ameliyatlık konular gündeme gelebilir. Gizli konularla ilgili araştırma yapmak isteyeceğiniz, derin spiritiel konulara merak duyacağınız bir süreç..

Yay burçları için evlilik, ortaklıklar, boşanmalar, ikili ilişkiler gündemde olabilir. İlişkiler kopma noktasına gelebilir veya aldığı açılarla bağlantılı olarak yeni ilişkilere, anlaşmalara imza atılabilir.

Yükselen oğlaklar için yoğun çalışacakları bir süreç.. Taşınma konuları, iş değişikliği veya iş arkadaşları ile bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Evcil hayvanların sağlığına dikkat etmekte fayda var. Özellikle kendi sağlığınıza da dikkat edin, bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın.

Yükselen kovaların gündeminde aşk var. Aşk hayatınıza hareketlilik geliyor. Yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Çocukları olanlar için çocukların eğitimleri ile ilgili bir gündem olabilir. Ayrıca bu süreçte hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yükselen balıklar için aile hayatı, yuva alanı gündemde.. Anne, baba, eş veya çocuklar ile alakalı sıkıntılar gündemde olabilir. Evin içerisinde çıkacak sorunlarla uğraşacağınız bir süreç. Tabii ki bu durum kariyer hayatına da yansıyacaktır. Taşınmalar, yer değişikliği, ailesel huzursuzlar 23 Nisan’a kadar gündeminizde.. 

Sevgilerimle
Astrolog Bilge Aslı
İnstagram: astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar