15 Şubat Haftası Astrolojik Etkiler

Bu hafta mars ve uranüs arasındaki etkileşim kesinleşiyor. Hem bireysel hem toplumsal anlamda köklü değişimleri çok daha derinden hissedeceğimiz bu süreç geçtiğimiz haftadan bu yana etkisi göstermeye başladı. Bu haftanın enerjisine baktığımızda zorlayıcı etkilerin yanı sıra, maddi ve manevi değerlerimizin yeniden doğuşuna şahit oluyoruz..

 

Doğmak için ölmek, yeniye yer açabilmek için geçmişi serbest bırakmak gerekir..

Pandeminin de etkisiyle ‘artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ cümlesini çok fazla duyar olduk. Kaçınılmaz bir şekilde değişen eğitim anlayışımız, teknolojiye duyulan ihtiyacın artması, ekonomide dalgalanmalar, elektronik paralar, iflas eden işyerleri her birimizi yeni arayışlara itiyor. Doğum sancıları çeken yeni sistemin etkileri ile birlikte bizler de uyum sağlama çabasıyla bireysel hayatlarımızda değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz. Bu geçişe uyum sağlayabilenler yepyeni bir döngünün başlangıcında heyecanla beklerken, eskiye tutunanlar ruhsal veya bedensel rahatsızlıklar ile mücadele ediyor. Özellikle sabit nitelikteki aslan, kova, akrep ve boğa burçları için daha zorlayıcı bir süreç bu.. Değişime izin vermek, artık işlevini yitirmiş ve belli bir döngüden çıkamayan ilişkileri, düşünceleri, insanları, para kazanma yöntemlerini zorlamadan bırakabilmeyi öğrenmek, yeniye yer açmak bu dönemde bu dört burcun en çok zorlandıkları konu.. Koç, terazi, yengeç ve oğlak burçları bu süreçte başı çeken, öncülük eden, bu süreci yeni bir maceranın başlangıcı olarak gören enerjileri taşıyorlar. ikizler, yay, balık ve başaklar ise değişimi daha kolay kabullenebilecek bir potansiyele sahipler..

Gün gün haftanın genel enerjisine baktığımızda..

İki buçuk günde bir burç değiştiren ay pazartesi ve salı günü koç burcunda seyahat ediyor olacak. Girişken, hareketli, enerjik hissedeceğimiz iki gün bizi bekliyor.. Yeni başlangıçlar için motivasyonumuz çok yüksek. Düşüncesizce hareketler, inatçılık, sinirlilik hali, bencillik dikkat etmemiz gereken konular. Baş ağrısı ve tansiyon problemleri tetiklenebilir.

Çarşamba, perşembe ve cuma günü ay boğa burcunda.. Huzur, sakinlik, dinginlik arayışında olacağımız günler. İştah artışı yaşanabilir, boyun ve boğaz bölgesi hassaslaşabilir. Masaj, vucüt bakımı, kulağa hitap eden sakinleştirci müzikler, estetik ve kişisel bakım için bu iki gün gayet uygun.. Çarşamba günü akşam saatlerinde parasal konularla alakalı veya ev, gayrimenkul gibi konularda ani gelişmelere hazırlıklı olalım. Sosyal çevremizden kaynaklı olaylar can sıkabilir. Cuma günü akşam saatlerine kadar yine bu enerji devam edecek..

Haftasonu ay ikizler burcunda.. Yerimizde durmak istemeyeceğimiz hareketli günler.. Cumartesi günü sabah saatlerinde duygusal anlamda hassas, kırılgan hissedebiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ve pazar günü iletişim trafiği, haberleşmeler, arkadaşlarımızla veya yakın çevremizle bağ kurmak, sorunlarımızı konuşarak, dinleyerek halletmeye çalışmak için çok uygun.. Yeni bir şeyler öğrenmek, merak ettiğimiz konularda araştırmalar yapmak, yaratıcı fikirler, fikir alışverişleri haftasonu gündemimizde olacak...

Sevgiyle kalın

Astrolog Bilge Aslı

Instagram: astrologbilgeasli

Önceki ve Sonraki Yazılar